Inkubatorius
Komunikacijos ir technologijų perdavimo centras veikia ir kaip verslo inkubatorius. Šiuo metu inkubatoriuje įsikūrusios ir veiklą vykdo šios įmonės:
MB ,,Agronomas“ |
Veiklos sritis – naujų mokslinių tyrimų idėjų generavimas ir aptarimas bei eksperimentinės plėtros planavimas, organizavimas. |
|
„Cannamella“ – pieniškos karamelės gamintoja, šiuo metu sukūrusi penkias receptūras ir gaminanti klasikinę karamelę, su kokosais, lazdynų riešutais, liofilizuotomis avietėmis ir braškėmis. |
|
Veiklos sritis – maisto produktų, maistingumo tyrimai, eksperimentinių maisto produktų kokybės ir technologijų vystymo projektų vykdymas. |
Mindaugo Šimonio ir partnerių advokatų kontora |
Advokatų kontora Šimonis ir partneriai teikia teisines paslaugas specializuojantis civilinės ir komercinės teisės, administracinės teisės, aplinkosaugos, teritorijų planavimo, poveikio aplinkai vertinimo, miškų, žemės ir žemės ūkio, statybos, maisto, energetikos, konkurencijos, įmonių teisės, kitose verslo, privatinės ir viešosios teisės srityse. |
KAPVIA – Kanapių augintojų, perdirbėjų ir verslo inovatorių asociacija |
KAPVIA – vienija kanapių augintojus, perdirbėjus ir verslo inovatorius, telkia pluoštinių kultūrų augintojus bendrai veiklai ir kuria aukštos pridėtinės vertės kanapių produktus bei teikia verslo konsultavimo paslaugas. |
UAB ,,Biofarmacijos tyrimų laboratorija,, |
Mūsų tikslas – sukurti magnio ir kalcio mineralinius papildus. Sukurti produktai pasižymės inovatyvumu, nes pirmą kartą Lietuvoje mineralinių papildų, miltelių pavidalo, gamybai bus naudojami Lietuvoje iš vandens išgaunami bei atskiriami mineralai. Naujai sukurti magnio ir kalcio citratų prototipai leis pasiūlyti rinkai naujų, inovatyvių ir kokybiškų produktų. |
Giedrės Sliesoriūnienės individuali veikla ,,Žalia banga“ |
Funkcinių maisto produktų prototipai ir gamyba. |
Astos Teresevičienės individuali veikla ,,Dream food“ |
Raw vaisių ir uogų džiovintos masės (lakštukų) gaminių technologijos kūrėja ir gamintoja. Maistinę vertę išsaugančios technologijos dėka sukurta daugiau kaip 20 gaminių, jie unikalios tekstūros, be pridėtinio cukraus ar dažiklių. Įmonė tobulina gamybos technologijas, atlieka kokybinius produkto tyrimus.
|
|
Biotechnologijos moksliniai tyrimai ir taikomoji veikla |
Vytautės Račiūnaitės individuali veikla |
Natūralių medžiagų naudojimas interjere – kūrimas, realizavimas, tyrimai. |
Bendradarbiaujame su:
|
Atrast – projektuoja ir gamina namų interjero ir landšafto elementus. Gamyboje naudoja draugiškas aplinkai, natūralias medžiagas – plieną, stiklą, akmenį, medį. |
|
Pagrindinė veikla – vaisių ir daržovių perdirbimas ir konservavimas. „Sotu Sotu“ – 100 % natūralūs, žemoje temperatūroje džiovinti uogų ir daržovių milteliai. Be pridėtinių spalvos ir skonio priedų. Be konservantų. Produktai yra natūralūs, funkcionalūs ir sveiki. |
|
Įmonė kuria įvairaus dydžio hidroponinės daiginimo įrangą, kuri tinka nuo didžiausio gyvulininkystės ūkio iki mažiausio. Gali suprojektuoti, pagaminti bei sumontuoti Jūsų poreikius atitinkančią sistemą. |
|
Biotechnologijos moksliniai tyrimai ir taikomoji veikla |
MB ,,Reakiro LT“ | Kosmetikos produktų kūrimas ir sertifikavimas, naudojant įvairias natūralias eterines medžiagas. |
UAB ,,Ensifera“ | Ensifera – mokslininkų sukurta pirmoji įmonė Lietuvoje auginanti ir gaminanti įvairių skonių džiovintus svirplius ir svirplių miltus. Taip pat kuria įvairius produktus, praturtintus šiuo alternatyviu baltymų ir kitų naudingų maisto medžiagų šaltiniu. |